Terug in Nederland, en nu..? Tijdens je verblijf in Spanje bespreken we het vervolg van het traject. Wij beseffen dat je na alle opgedane ervaringen niet weer in je oude patroon wilt komen te vervallen. Entradus kan je bijvoorbeeld helpen bij het vinden en het regelen van nieuwe woonruimte. Ook kan je eigen begeleider uit Spanje de draad hier verder samen met jou weer oppakken. Je bouwt immers een hechte band met elkaar op. De basis is vertrouwen en wederzijds respect.
Entradus heeft als doelstelling mensen met een [geestelijke] beperking te begeleiden in alle facetten van het leven. Soms heb je alleen die éne kans nodig om je leven weer op de rails te krijgen of net even dat zetje in de rug om door te pakken. Er is toch niets mooiers dan de regie over je eigen leven in handen te hebben? Wij begrijpen ook heel goed dat het soms best moeilijk of een beetje eng kan zijn. Daarom bieden wij hulp aan mensen die hier behoefte aan hebben. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, samen sta je écht sterker!
Ook calamiteitenzorg of 24 uurs zorgverlening behoord tot de mogelijkheden. Zit je er even helemaal doorheen of heb je iets meegemaakt wat je niet alleen kunt verwerken? Bij urgente zorgvragen staan de deskundige medewerkers van Entradus 24 uur per dag klaar om zorg te bieden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!